Wakacje z płatnością przez aplikację. Nad morzem zapłacimy za parkowanie komórką i otrzymamy zwrot 10% kosztów
Od 1 lipca mPay rozszerza listę nadmorskich miast, w których można płacić za parkowanie za pomocą telefonu komórkowego lub tabletu.
2015-07-07, 22:00

• Korzystając z aplikacji mPay zapłacimy za parkowanie w Słupsku, Helu, Krynicy Morskiej i Świnoujściu.
  • Nadal trwa rozpoczęta 1 czerwca akcja „Wakacyjny CashBack od mPay-a”, w ramach której do końca sierpnia otrzymamy zwrot 10% środków wydanych na parkowanie lub bilety komunikacyjne zakupione za pomocą aplikacji. Wystarczy wprowadzić kod promocyjny:
  • 1 lipca do grona nadmorskich miast, w których za parkowanie można zapłacić przy pomocy aplikacji mobilnej mPay dołączyły Hel, Krynica Morska i Świnoujście. Usługa od pewnego czasu działa też w Słupsku.  Zarówno mieszkańcy wybrzeża, jak i turyści tłumnie odwiedzający nadmorskie miasta mogą teraz cieszyć się wygodą, jaką dają mobilne mikropłatności oraz korzystać z letniej promocji „Wakacyjny CashBack od mPay-a”.

Niezmiernie cieszy nas, że do długiej listy polskich miast umożliwiających płacenie za parkowanie przy pomocy mPay dołączyły trzy nowe ośrodki. Miasta na wybrzeżu są dla nas szczególnie istotne, ponieważ z jednej strony pozwalają dołączyć do grona zadowolonych użytkowników naszej aplikacji osobom wcześniej pozbawionym takiej możliwości, jak i zapewnić użytkownikom mPay wygodę płacenia komórką podczas wakacyjnych podróży. Oddając się wakacyjnym rozrywkom i rodzinnemu wypoczynkowi szkoda czasu na szukanie parkometru  – mówi Jacek Bykowski, Prezes Zarządu, mPay S.A.

Nie każdy spędza wakacje nad morzem, jednak z promocji „Wakacyjny CashBack od mPay-a” korzystać można we wszystkich miastach, w których działa usługa.  Zmotoryzowani użytkownicy mogą łatwo, szybko i wygodnie płacić za parkowanie w Bydgoszczy, Częstochowie, Głogowie, Grudziądzu, Krośnie, Łodzi, Nysie, Ostrołęce, Pabianicach, Poznaniu, Słupsku i Wałbrzychu.

Za pomocą mPay można kupować bilety komunikacyjne w Białymstoku, Częstochowie, Głogowie, Inowrocławiu, Krakowie, Kraśniku, Lublinie, Łodzi, Ostrołęce, Poznaniu, Przemyślu, Radomiu, Rzeszowie, Warszawie, Włocławku i Zduńskiej Woli.