Dzień Otwarty marki alpha innotec
17 lipca br. w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gdyni Dzień Otwarty marki alpha innotec. Spotkanie jest skierowane do branży instalacyjnej. W programie m.in. prezentacja pomp ciepła z rodziny alterra i szkolenie z zakresu instalacji urządzeń. Wśród uczestników organizator rozlosuje 10 bonów o łącznej wartości
2015-06-24, 10:43

20 000 złotych netto.

Wydarzenie rozpocznie się o godzinie 12.00 w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gdyni, zlokalizowanym przy al. Zwycięstwa 96/98. Spotkanie potrwa do godziny 17.00. W trakcie zaprezentowana zostanie m.in. nowa linia gruntowych pomp ciepła z rodziny alterra. Uczestnicy będą mieli możliwość przyjrzenia się urządzeniom i rozmowy ze specjalistami marki alpha innotec.

Wydarzenie, skierowane głównie do instalatorów, ma charakter otwarty. Udział jest bezpłatny a jedynym warunkiem uczestnictwa jest rejestracja za pomocą formularza dostępnego na stronie http://alterradniotwarte.ofertadlafirm.pl/. Zgłoszenie należy przesłać do 30 czerwca br.

Poza prezentacją urządzeń i szkoleniem organizator przewidział losowanie 10 bonów o wartości 2000 złotych netto każdy. Bon uprawnia do zakupu po promocyjnej cenie pompy gruntowej alpha innotec z serii alterra. Oferta obowiązuje do końca br.

Organizatorem Dnia Otwartego jest firma Hydro-Tech Konin, wyłączny przedstawiciel marki alpha innotec w Polsce. Alpha innotec to jeden z czołowych producentów pomp ciepła w Europie.