Grupa Inpro podsumowała wyniki sprzedaży po dziesięciu miesiącach 2014 roku
Grupa Kapitałowa Inpro zrealizowała w październiku 2014 r. przedsprzedaż (rozumianą jako ilość podpisanych umów przedwstępnych netto) na poziomie 36 umów. W ciągu dziesięciu miesięcy br. Grupa podpisała 359 umów przedwstępnych netto czyli o ponad 13% więcej niż rok wcześniej.
2014-11-13, 19:42

Grupa Inpro w październiku br. podpisała 36 umów przedwstępnych netto, uzyskując niższą sprzedaż o prawie 36% niż w analogicznym miesiącu ubiegłego roku, w którym podpisała 56 umów netto.

Narastająco od stycznia do października 2014 roku Grupa Inpro podpisała łącznie 359 umów netto, czyli o ponad 13% więcej niż w analogicznym okresie roku poprzedniego, kiedy odnotowano 317 umów. Spółka Inpro w okresie styczeń-październik 2014 roku podpisała 295 umów przedwstępnych netto czyli o blisko 5% więcej niż rok wcześniej.

Narastająco po dziesięciu miesiącach Grupa przekazała klientom 183 lokale.