Specjalne oferty na Targach Mieszkań i Domów od Inpro
Podczas Targów Mieszkań i Domów w dniach 14 i 15 września br. W Gdańsku, będzie można skorzystać z ciekawych promocji przygotowanych przez Grupę Inpro. Okazyjną ofertą objęte są Osiedle Jabłoniowa, osiedle domów Wróbla Staw, City Park oraz najnowsza inwestycja Czwarty Żagiel. Jeden z czołowych trójmiejskich deweloperów zaprezentuje swoją aktualną ofertę, w której obecnie jest ponad 400 mieszkań i domów.
2013-09-13, 15:15

„W najbliższy weekend 14 i 15 września zapraszamy wszystkie osoby, które są zainteresowane naszymi inwestycjami, na Dni Otwarte osiedli budowanych przez Inpro SA. To bardzo dobra okazja, aby wejść na teren budowy i zobaczyć wybudowane lokale. Dla osób niezdecydowanych, dodatkowym bodźcem mogą być specjalne promocje przygotowane specjalnie na te dni” – mówi Rafał Zdebski, Dyrektor handlowy Inpro SA.

OSIEDLE JABŁONIOWA przy ul. Morenowej w Gdańsku, wyróżnia się ciekawie zaprojektowanymi terenami zielonymi i rekreacyjnymi z placem zabaw oraz boiskiem funkcyjnym. Lokalizacja zapewnia doskonały dojazd do centrum oraz trójmiejskiej obwodnicy. Promocja obejmuje miejsce postojowe i piwnicę w cenie mieszkania z I i II etapu budowy. W aktualnej ofercie sprzedaży znajduje się 6 ostatnich mieszkań z 264 lokali całości inwestycji. Dwa z nich zlokalizowane na parterze posiadają ogródki. Ich powierzchnia wynosi od 34 mkw.

do 77,5 mkw. Ceny mieszkań zaczynają się od 3.800 zł netto za mkw.

WRÓBLA STAW DOMY to nowoczesne, zanurzone w zieleni osiedle jednorodzinnych domów w Gdańsku przy ul. Świstaka. Osiedle jest położone 5,5 km od centrum Gdańska. Na jego terenie powstanie łącznie 84 domy – bliźniacze i szeregowe o różnych powierzchniach. Podczas Targów deweloper oferuje 5 lat gwarancji na domy oraz solary do podgrzania ciepłej wody użytkowej w cenie domu. Obecnie w sprzedaży są etapy B i C – domy w zabudowie bliźniaczej i szeregowej, których powierzchnia wraz z garażem wynosi od 139 mkw. do 170 mkw. Powierzchnia działek, na których postawione są budynki wynosi od 332 mkw. do 1195 mkw. Ceny domu z działką zaczynają się od 749.000 zł brutto. Dwa pierwsze etapy budowy (B i C) obejmują 46 domów, z których w sprzedaży pozostało 11.

CITY PARK w Gdańsku Zaspa przy al. Jana Pawła II to budynki o nowoczesnej architekturze wzbogaconej o przestronne i nasłonecznione tarasy oraz balkony. W niedalekim sąsiedztwie znajdują się centra handlowe, szpital, przystanek autobusowy. Działka zlokalizowana jest w idealnym miejscu do spacerów i rekreacji. Promocja obejmuje miejsce postojowe w hali garażowej do nowo kupionego mieszkania w cenie 12.000 zł netto. W ofercie istnieje również możliwość dokupienia miejsca do już posiadanego mieszkania w cenie 15.000 zł netto. 9 września br. deweloper wprowadził do oferty 173 mieszkania w dwóch ostatnich budynkach E i F. Powierzchnia mieszkań wynosi od 35 mkw. do 113 mkw. z możliwością łączenia. Ceny mieszkań zaczynają się od 5.100 zł netto za mkw.

CZWART ŻAGIEL jest jedną z nowych inwestycji Inpro SA, położonej w doskonałej lokalizacji na Gdańskim Przymorzu. Deweloper zadbał o przestronne i nasłonecznione tarasy z widokiem na rozciągającą się Zatokę Gdańską i wzgórza morenowe Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Do dyspozycji kupujących pozostało jeszcze 111 lokali. Specjalna oferta uwzględnia SUPER CENĘ na wybrane mieszkania. Powierzchnia mieszkań wynosi od 29,5 mkw. do 115,6 mkw.