GTF uruchamia Program Punktowy z nagrodami
Górnośląskie Towarzystwo Finansowe, jeden z wiodących operatorów bankowych, który w roku bieżącym obchodzi swoje dziesięciolecie, z tej okazji uruchomił lojalnościowy Program Punktowy „PROspero”. Program został zadedykowany współpracującym Agencjom kredytowym oraz ich pracownikom, którzy w zamian za zebrane punkty otrzymają cenne nagrody.
2013-09-05, 15:05

PROspero, w odróżnieniu od podobnych programów konkurencji, obejmuje również pracowników Agencji, a nie samych właścicieli. Stąd istnieją dwa mechanizmy przyznawania punktów. Pierwszy przyznaje punkty Agencji za wszystkie uruchomione kredyty na loginach przypisanych do Agencji naliczane pod warunkiem osiągnięcia kwartalnego celu sprzedażowego. Drugi preferuje samych pracowników, którzy otrzymują punkty za każdy uruchomiony na ich koncie kredyt.

„Program PROspero, zakłada poprawę efektywności pracy współpracujących z nami agencji. Pragniemy nagradzać ciężką i rzetelną pracę naszych partnerów dodatkowym wynagrodzeniem, będącym źródłem ich większej motywacji. W zamyśle otrzymają oni możliwość zdobycia cennych nagród o wartości proporcjonalnej do uruchomionych umów kredytowych. ” – przekonuje Paweł Kosmala, Prezes Zarządu GTF Sp. z o.o.

Uczestnicy programu będą wymieniać punkty poprzez sklep będący częścią aplikacji Planeta 3.0. Lista nagród będzie stale aktualizowana.

Szczegółowe informacje dotyczące Programu Punktowego PROspero dostępne są w serwisie internetowym PROspero w systemie Planeta 3.0, u Regionalnych Dyrektorów Sprzedaży i w Departamencie Wsparcia Sprzedaży.