Konkurs dla kreatywnych! Wygraj 10 000 zł
Dziesięć tysięcy złotych to pieniądze, o które warto zawalczyć. Zwycięzca będzie mógł przeznaczyć je na spełnienie swoich marzeń. Wystarczy wziąć udział w konkursie na najlepsze hasło reklamowe zawierające w treści CRH Auto oraz Honda.
2013-08-08, 09:37

Organizatorem konkursu jest firma CRH Auto jedyny dealer Hondy w Lublinie. Na zdobycie 10 000 tys. zł klienci mają czas do końca bieżącego roku. Szansę na wygraną ma każda pełnoletnia osoba, która w tym czasie dokona zakupu samochodu lub usługi za minimum 100zł lub serwisie samochodowym dealera. Klient otrzyma kupon, na którym może wykazać się swoją pomysłowością.

- Jedynym kryterium jakie będziemy brać pod uwagę to najoryginalniejsze i najbardziej adekwatne hasło reklamowe, opisujące usługi świadczone przez naszą firmę – mówi Wiesław Mrozowski, Prezes Zarządu CRH Auto Sp. z o.o.

Nagrodzone zostanie najlepsze hasło zawierające w treści CHR Auto i Honda. Zwycięzcę poznamy na początku przyszłego roku, a nagroda zostanie przekazana wprost na jego konto bankowe.

Szczegółowe informacje dotyczące konkursu oraz regulamin są dostępne na stronie www.honda.lublin.pl.

Firma CRH Auto jest obecnie jedynym w Lublinie autoryzowanym salonem i serwisem Hondy. W rankingu sprzedaży salonów samochodowych sieci dealerskiej Hondy w Polsce znajduje się aktualnie w pierwszej dziesiątce.