Plastry Viscoplast w ofercie saloników Kolportera
Kolporter wprowadził do oferty saloników prasowych i salonów Top-Press nowe produkty. Są to dwa rodzaje plastrów opatrunkowych Viscoplast – zestaw uniwersalny oraz zestaw dla dzieci Kubuś Puchatek.
2013-07-05, 13:43

Zestaw uniwersalny, zwierający 24 plastry z opatrunkiem na różnych podłożach i w różnych rozmiarach, jest adresowany do dorosłych klientów. W drugim zestawie, z wizerunkiem Kubusia Puchatka, znajduje się 10 plastrów. Do zestawu przygotowanego z myślą o dzieciach dołączony jest magnes pozwalający przywiesić opakowanie na drzwiach lodówki.

– Oba zestawy są nowymi produktami w ofercie saloników prasowych i salonach Top-Press– mówi Tomasz Latos, menadżer produktu w Biurze Handlowym Kolportera. – Nieprzypadkowo wprowadziliśmy je do sprzedaży tuż przed sezonem urlopowym, gdy sporo osób podróżuje. Proponowane przez nas zestawy zawierają duży wybór plastrów dostosowanych do różnych ran i skaleczeń, o które nietrudno, szczególnie w przypadku dzieci.

Viscoplast jest liderem runku detalicznego i aptecznego w kategorii plastry, to także najbardziej rozpoznawana marka plastrów w Polsce.

Biuro Prasowe Kolportera