JCommerce zaprasza na spotkanie z QlikView w Krakowie
Firma JCommerce, posiadająca tytuł QlikView Solution Provider, zaprasza przedstawicieli kadry zarządzającej oraz pracowników działu kontrolingu oraz finansów na bezpłatne spotkanie, poświęcone możliwościom QlikView - innowacyjnej platformy analitycznej. Spotkanie odbędzie się  22 maja w Krakowie w Hotelu Pod Wawelem.
2013-04-16, 15:38

Specjaliści firmy JCommerce SA, zaprezentują podczas bezpłatnego spotkania platformę analityczną QlikView, służącą do samodzielnego przeprowadzania zaawansowanych analiz biznesowych w obszarze finansów, sprzedaży, marketingu, logistyki czy zamówień. QlikView to narzędzie klasy Business Intelligence, które pomaga managerom w podejmowaniu szybszych i trafniejszych decyzji. Za pomocą tego narzędzia użytkownicy biznesowi mogą tworzyć skomplikowane, a zarazem bardzo czytelne kokpity menadżerskie.

Trzecie bezpłatne spotkanie QlikTalk, podczas którego zostaną przedstawione możliwości platformy QlikView odbędzie się w Hotelu Pod Wawelem w Krakowie, 22 maja 2013 r. Rejestracja udziału w spotkaniu odbywa się za pośrednictwem strony internetowej  http://www.jcommerce.pl/qliktalk_rejestracja

Podczas spotkania QlikTalk będzie serwowane śniadanie biznesowe. Każdy z uczestników otrzyma komplet materiałów informacyjno-promocyjnych. Liczba miejsc w spotkaniu ograniczona.

Patronem medialnym spotkań QlikTalk jest m.in. serwis Bi.pl.

Więcej na temat platformy QliView znajduje się na stronie www.jcommerce.pl/qlikview