Aquaform S.A. wdraża CRM7 z rozbudowanym serwisem
Firma Aquaform S.A rozpoczęła proces wdrażania systemu do zarządzania relacjami z Klientem CRM7 autorstwa more7 Polska Sp. z o. o. - zdobywcy tytułu „Najlepszego dostawcy IT dla przemysłu 2012 w kategorii CRM”.
2013-04-09, 16:04

Aquaform S.A. jest producentem kabin prysznicowych, mebli łazienkowych, wanien, brodzików i parawanów nawannowych. Firma została założona w 1994 roku, jako spółka należąca do niemieckiego koncernu Dusar, jednego z europejskich liderów w branży wyposażenia łazienek.

W trosce o wysoki poziom obsługi po sprzedaży Aquaform zdecydowało się na rozbudowany moduł serwisowy, zintegrowany ze zgłoszeniami ze strony www. Dzięki wdrożonym funkcjonalnościom Aquaform będzie miało możliwość prowadzenia zaawansowanych działań serwisowych  oraz sprawniejszej obsługi procesu reklamacji.

Poza wdrażaniem autorskiej aplikacji, more7 Polska specjalizuje się także w integracji systemów informatycznych w przedsiębiorstwach działających na terenie UE.

Więcej informacji na www.more7.pl