Getin Bank w czołówce rankingu najlepszych kredytów gotówkowych
Getin Bank znalazł się na podium wrześniowego rankingu najlepszych kredytów gotówkowych TotalMoney.pl. Oferta Banku została wyróżniona przez ekspertów portalu jako jedno z najbardziej korzystnych rozwiązań dla nowych Klientów, którzy dotychczas nie korzystali z usług Banku. Opracowanie przygotowano dla kredytów gotówkowych w wysokości 15 tysięcy złotych, zaciąganych na okres 3 lat przez trzyosobową rodzinę. Getin Bank znalazł się na drugim miejscu zestawienia.
2015-09-16, 12:49

Wrzesień to miesiąc kojarzony z początkiem roku szkolnego i związanymi z tym dodatkowymi wydatkami. Dlatego też, w tym czasie pojawia się wiele konkurencyjnych ofert pożyczek i kredytów gotówkowych. Niezależnie więc od planowanego celu przeznaczenia dodatkowych środków, warto zapoznać się z dostępnymi na rynku możliwościami. Eksperci porównywarki finansowej TotalMoney.pl, którzy cyklicznie opracowują rankingi najlepszych produktów bankowych, w tym miesiącu przygotowali klasyfikację najkorzystniejszych kredytów gotówkowych.

W czołówce zestawienia znalazła się propozycja Getin Banku, który zdaniem ekspertów portalu oferuje jeden z najlepszych kredytów gotówkowych dla nowych Klientów. Dzięki atrakcyjnym warunkom finansowania całkowita kwota do zapłaty, przy kredycie w wysokości 15 tysięcy, wynosi jedynie 18 001 zł. Wyliczenie zostało przygotowane dla przykładowej, trzyosobowej rodziny, której miesięczne dochody, otrzymywane na podstawie umowy o pracę na czas nieokreślony, wynoszą 4 380 zł netto. Spłata zobowiązania jest rozłożona na okres 3 lat na równe miesięczne raty. Wnioskodawcy nie są Klientami banku i obecnie nie są zainteresowani dodatkowymi produktami.

To już kolejny ranking wyróżniający ofertę kredytową Getin Banku. Na początku miesiąca „Darmowa Pożyczka” Banku została uznana przez portal TotalMoney.pl za najlepszy kredyt na wyprawkę szkolną.

Pełny ranking najlepszych kredytów gotówkowych jest dostępny na stronie TotalMoney.pl.

źródło: getinbank.pl