Nowe produkty spożywcze w salonikach Kolportera
Do szerokiej gamy produktów spożywczych, jakie znajdują się w ofercie sieci handlowej Kolportera, dołączyły trzy nowe: owsianka Hello Day! oraz orzeszki i precle marki Felix.
2015-07-07, 11:05

Będąca produktem prozdrowotnym owsianka Hello Day! jest dostępna w salonikach prasowych Kolportera i salonach Top-Press od czerwca br. Klienci mają do wyboru owsiankę Energy (z witaminą C i żelazem) oraz Glamour (witamina C, E i selen) – oba rodzaje są w opakowaniach 50-gramowych.

Miesiąc wcześniej, bo w maju br., Kolporter wprowadził do oferty także przekąski popularnej marki Felix. Są to orzeszki ziemne solone (opakowanie 70 g) oraz Pretzel Chips – precle z solą morską (70 g).

Nowe produkty można kupić we wszystkich salonikach prasowych i salonach Top-Press, czyli ponad tysiącu punktów handlowych. Przypomnijmy, że na asortyment spożywczy sieci Kolportera składają się m.in. batony, wafelki, ciastka, chałwa, cukierki, słone i słodkie przekąski, gumy do żucia, wody mineralne, soki oraz napoje energetyczne.

Kolporter jest największym dystrybutorem prasy w Polsce. Oferuje kompleksową obsługę punktów handlowych i sieci sprzedaży oraz świadczy usługi logistyczne i reklamowe. Spółka zbudowała największą w Polsce, zlokalizowaną w sklepach detalicznych, sieć ponad 25 tysięcy terminali do sprzedaży doładowań prepaid. Terminale realizują również płatności i usługi elektroniczne. Kolporter jest właścicielem 820 saloników prasowych i 192 salonów Top-Press.

Biuro Prasowe Kolportera