Jak pozyskać dotację dla swojej firmy?
Raciborska Izba Gospodarcza od 15 czerwca zaprasza przedsiębiorców zainteresowanych wsparciem finansowym dla swojej działalności.
2015-06-24, 12:38

RIG informuje, że od dnia 15.06.2015 r. (poniedziałek) można dokonywać zgłoszeń w sprawie konsultacji dotyczących możliwości pozyskania dofinansowania z nowej perspektywy finansowej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.

Konsultacje są bezpłatne i przeprowadzane będą indywidualnie z każdym zainteresowanym.Przed spotkaniem z konsultantem należy się zgłosić do biura Raciborskiej Izby Gospodarczej.

Konsultacje odbywać się będą w siedzibie Raciborskiej Izby Gospodarczej przy ul. Stefana Batorego 7.

Zgłoszenia należy dokonywać telefonicznie pod numer telefonu 32 415 51 89 bądź drogą elektroniczną na adres rig@raciborz.com.pl

Raciborska Izba Gospodarcza

Raciborska Izba Gospodarcza jest organizacją zrzeszającą przedsiębiorstwa i osoby prowadzące działalność gospodarczą, która powstała 03.09.1990 r. RIG wspiera wszelkie inicjatywy służące rozwojowi gospodarczemu, tworzy warunki współpracy w kraju i za granicą. Izba reprezentuje jednostki gospodarcze wobec władz samorządowych, urzędów i instytucji.