Słoneczne lato w Programie Rekomendacyjnym - Konto z premią 50 zł
W najnowszej odsłonie Programu Rekomendacyjnego Alior Bank premiuje polecanie kont osobistych. Bank wypłaci 50 zł premii osobie rekomendującej konto oraz tej, która założy nowy rachunek.
2015-06-16, 16:18

Program Rekomendacyjny Alior Banku polega na przyznawaniu premii za polecanie produktów Banku np. rodzinie lub znajomym. Dzięki skutecznej rekomendacji konta osobistego, pożyczki, kredytu hipotecznego lub konta firmowego, można otrzymać gratyfikację w wysokości nawet kilku tysięcy złotych miesięcznie. Wynagrodzenie przyznawane jest osobno od każdej skutecznej rekomendacji, dlatego możliwości zarabiania są nieograniczone, a suma premii zależy wyłącznie od liczby efektywnych poleceń.

W ramach nowej oferty promocyjnej, za skuteczne polecenie Konta Rozsądnego, Konta Osobistego lub Konta Wyższej Jakości, Bank wypłaca premię w wysokości 50 zł. Co ważne, otrzyma ją nie tylko klient polecający konto, ale również osoba, która otworzy nowy rachunek i spełni następujące warunki:

1. w terminie pomiędzy 12 czerwca a 31 lipca 2015 r., złoży wniosek internetowy o Konto Rozsądne, Konto Osobiste lub Konto Wyższej Jakości na dedykowanej stronie
  2. w terminie do 14 sierpnia 2015 r.:

• założy konto z kartą debetową
  • otrzyma wpłatę na założone konto w wysokości min. 500 zł
  • dokona minimum jednej płatności kartą wydaną do konta

Program Rekomendacyjny skierowany jest do wszystkich klientów Alior Banku posiadających konto osobiste w złotych. Aby wziąć udział w promocji wystarczy zarejestrować się w Programie korzystając z Systemu Bankowości Internetowej Alior Banku, wpisać w odpowiednie pole adres email polecanej osoby i wysłać rekomendację wybranego produktu. Po spełnieniu warunków rekomendacji przez odbiorcę Bank wypłaci premię.

Szczegółowe informacje o Programie Rekomendacyjnym, promocji oraz wysokości premii dostępne są na stronie: www.polecam.aliorbank.pl