Polecaj z LexisNexis i weź udział w promocji
Uczestnictwo w akcji promocyjnej „Polecaj serwisy LexisNexis” to okazja do zdobycia kuponów rabatowych na wszystkie publikacje znajdujące się w ofercie księgarni. Wystarczy poinformować znajomych o wskazanych przez LexisNexis serwisach, a także zachęcić ich do zainteresowania się ofertą wydawniczą.
2013-11-30, 23:15

„Polecaj serwisy LexisNexis” to zorganizowana przez LexisNexis Sp. z o.o. akcja promocyjna, która rozpoczęła się 1 lipca 2013 roku i trwa aż do odwołania. Nagrodami dla uczestników konkursu są 20% i 30 % kupony rabatowe uprawniające do jednorazowego zakupu wartościowych i wysoce merytorycznych książek oraz opracowań znajdujących się w ofercie www.ksiegarnia.lexisnexis.pl

Jak uzyskać kod rabatowy? Za przesłanie danych każdej osoby potwierdzającej chęć zakupu materiałów wydawniczych w serwisie Lexis.pl, LexPolonica, Serwis Prawno-Gospodarczy lub LexisNexis KRS, uczestnik konkursu otrzyma kod rabatowy. W przypadku gdy osoba wskazana jako zainteresowana ofertą dokona zakupu w jednym ze wskazanych serwisów, wówczas nagrodą dla uczestnika będzie kupon o wyższej wartości. Warto pamiętać, że za każdą poleconą osobę przysługuje jeden kupon, a kolejny za podjęcie przez zainteresowanego decyzji zakupowej.

Informacje należy przesyłać drogą elektroniczną, podając w treści wiadomości dane osoby polecanej, serwis, którym jest zainteresowana, a także własne dane kontaktowe. Kupon rabatowy zostanie uczestnikowi przesłany mailem, natychmiast po zweryfikowaniu prawdziwości zgłoszenia. Formularz zgłoszeniowy znajduje się na http://spg.lexisnexis.pl/polecam#

LexisNexis Sp. z o.o. specjalizuje się w zakresie informatycznych technologii internetowych ułatwiających dostęp do różnych informacji o tematyce prawno-gospodarczej. Prowadzi działalność o charakterze międzynarodowym, współpracując ze znanymi na świecie markami wydawnictw. Doświadczenia na rynku wydawniczym i wieloletnia praktyka są podstawą proponowanych kompleksowych rozwiązań i bogatej oferty usług. LexisNexis jest właścicielem profesjonalnych serwisów o charakterze prawno-biznesowym, jak: Serwis Prawniczy LexPolonica, Serwis Prawno-Gospodarczy (SPG), Komentarze LexisNexis. Prowadzi również księgarnię internetową, w której dostępne są publikacje w postaci drukowanej jak i w formacie elektronicznym, czasopisma i programy komputerowe.