Powitanie wiosny w sklepie KRENIG
Z okazji nadejścia astronomicznej wiosny salon galanterii skórzanej KRENIG w Galerii MM w Poznaniu przygotował dla klientów akcję upominkową.
2013-03-19, 19:09

Mimo, że pierwszy salon pod szyldem KRENIG działa niecały miesiąc, odbędzie się w nim już kolejna akcja promocyjna. Na powitanie wiosny firma przygotowała dla klientów prezenty niespodzianki. Każdy, kto między 22 a 30 marca zrobi zakupy w salonie KRENIG za minimum 150 zł, otrzyma atrakcyjny upominek z oferty drobnej galanterii skórzanej. Firma zachęca w ten sposób by, na przekór zimowej aurze, wybrać się na wiosenne zakupy i odświeżyć garderobę o modny dodatek, co na pewno poprawi nam humor i osłodzi długie oczekiwanie na pierwsze promienie słońca. W salonie możemy nabyć unikatowe torebki skórzane, dostępne w tylko w tym punkcie sprzedaży, teczki, biżuterię oraz bogatą gamę drobnej galanterii - od eleganckich portfeli ze skór garbowanych we Włoszech oraz egzotycznych, np. z węża , po paski i różnego rodzaju etui.